Wat we doen

Maryosa richt zich op de empowerment van mensen in (voornamelijk) ontwikkelingslanden, door middel van talent- en capaciteitsontwikkeling. Daarnaast werken we samen met organisaties met dezelfde missie.

Talentontwikkeling

Empowerment door educatie

Maryosa wil jonge mensen de kans geven hun talenten (verder) te ontwikkelen, door middel van financiële ondersteuning van educatie.

Het gaat hier niet om jongeren die op school hele hoge cijfers halen en daarmee een beurs verdienen, maar jongeren die potentie laten zien door motivatie, een actieve houding, en drive om hun talenten te ontwikkelen en in te zetten voor de opbouw van hun omgeving.

Capaciteitsontwikkeling

Financiële vaardigheden

Maryosa wil jonge mensen empoweren. Één van de middelen die we hiervoor gebruiken is het aanleren van financiële vaardigheden, door coaching, trainingen en workshops.

Wanneer iemand groeit in financiële vaardigheden, in combinatie met het ontwikkelen van zijn of haar talent, heeft hij of zij een stevige basis voor zelfredzaamheid, en een rijke bron van informatie en vaardigheden om weer door te geven aan anderen in de omgeving!

Samenwerking

Samen staan we sterk. Daar geloven we in. In de samenwerking met andere organisaties kunnen we onze krachten bundelen en elkaar ondersteunen. Dat is de reden dat we samenwerken met organisaties in Nederland én Kenia.