Samenwerkingsverbanden

Hoofdpartner

Young Dream Africa

YDA is een Keniaanse organisatie, in 2007 gestart door Lincolin Wamanya. Het verlangen is om jonge mensen in Afrika te empoweren en te beïnvloeden, en hen te ondersteunen in de groei van hun persoonlijkheid en spiritualiteit. Daarnaast willen ze mogelijkheden faciliteren voor mensen en organisaties om soortgelijke doelen te bereiken.

Jarenlang is er met een team van vrijwilligers gewerkt in kerken, om bewustzijn te creëren voor zelf-leiderschap en rentmeesterschap. Het team daagde de jonge mensen in de kerken uit om uit hun comfort-zone te komen en anderen te helpen met groeien. Samen deden ze projecten, zoals het uitgeven van hygiëneproducten, voedsel voor de daklozen, en het organiseren van speldagen voor straatjongeren.

YDA faciliteert alle projecten van Maryosa. Ze zorgt ervoor dat het geld op de juiste plaats komt, verzorgt trainingen en heeft mentors voor de door Maryosa ondersteunde jongeren, die hen helpen in financieel bewustzijn en persoonlijke groei. Daarnaast geeft YDA de door Maryosa gesteunde jongeren een vrijwillige leerplek bij YDA en een plek om het geleerde door te geven aan de gemeenschap.

Als laatste gebruikt YDA haar netwerk om nieuwe partners te zoeken in Kenia en spot ze jonge getalenteerde mensen. YDA werkt samen met andere Keniaanse organisaties om de projecten van Maryosa (zoals het financiële vaardigheidsprogramma) uit te voeren.

Volg YDA op Facebook

Overige partners

Kingdom IT

Kingdom IT is een Nederlandse christelijke non-profit organisatie die zich richt op het verspreiden van het evangelie van Christus, middels ICT.

In 2017 werkten ze samen met Maryosa tijdens een conferentie in Kenia. Daarnaast is Kingdom IT de webhost voor de website van Maryosa.

Bezoek de website