Word vrijwilliger

Als vrijwilliger kun je jóuw talent inzetten en ontwikkelen. Neem contact met ons op en vertel ons wat jij graag zou willen doen en we kijken met jou mee voor een match! Weet je niet waar jouw talent ligt maar wil je toch meehelpen? Hier zijn wat voorbeelden:

  • Schrijf jij blogs, heb je goede communicatieve vaardigheden, en heb je een paar uurtjes per week de tijd om onze facebookpagina bij te houden? Of misschien ben je een twitter-fan of weet jij nog veel betere (social) media kanalen om onze boodschap te verspreiden? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken voor Marketing en Communicatie.
  • Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren? Heb jij de lachers op de hand? Ben je een creatief denker? Verkoop je graag je zelfgebakken cakes aan vrienden en familie? Speel je in een band en wil je wel een benefietconcert organiseren? Heb je contact met een kerk of school of bedrijf die de visie van Maryosa wil ondersteunen? Dan kun jij ons helpen met Fondsenwerving
  • Heb je een achtergrond in boekhouding? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor Financiële administratie en accountancy.
  • Houd je van het ontwikkelen van nieuwe projectideeën, kruip je graag in je pen om wilde ideeën praktisch vorm te geven, dan kom je goed tot je recht in Project en productontwikkeling!
  • Of… En… wil je het allerliefst zélf zien wat Maryosa doet bij een conferentie of training? Wil je je handen uit de mouwen steken om een conferentie of training tot een succes te maken? En houd je van andere culturen? Dan kun je meegaan op één van onze reizen naar de landen waar Maryosa actief is.

Zit er iets voor jou tussen? Of twijfel je nog steeds over wat jij hebt toe te voegen, maar wil je tóch meehelpen? Neem dan contact met ons op!